Mięso BBQ ze sklepu Steakshop

Dystrybucja chłodzonych steków wołowych to specjalność sklepu Steakshop. Mięso z jakiego zrobione są steki wywodzi się z rodzinnego zakładu, jest precyzyjnie dobierane i przygotowane według klasycznych przepisów amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są krojone w poprzek włókien mięśniowych.

Zrobione są one z mięsa wywodzącego się z pobliskich upraw. Z tego względu są smakowite, pachnące oraz pełne wartości odżywczych. Mięso z https://steakshop.pl/ sezonowane jest na 2 sposoby. Pierwszy to sezonowanie na mokro. Mięso dojrzewa wtedy w idealnej temperaturze i zamknięte jest w worku próżniowym przez 2 tygodnie.

Drugie wyjście to sezonowanie na sucho. Steki znajdują się wówczas od 30 do czterdziestu dni w specjalnej szafie, idealnie nadającej się do sezonowania mięs. Temperatura oraz wilgotność powietrza są tam optymalne. Steki schłodzone każdorazowo docierają na czas i w perfekcyjnym stanie, co motywuje do złożenia zamówienia. To klienci zadecydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho miesiąc, czy na sucho 60 dni. Każdy dopasuje rodzaj mięsa, jaki zapewni mu najlepsze doznania smakowe. Każdy stek spakowany jest w oddzielne opakowanie próżniowe. Mięso wołowe premium zapewnia idealny smak oraz zapach podczas późniejszego przygotowania ulubionego dania. Delikatne oraz soczyste mięso przypada do gustu nawet wyjątkowo wymagającym miłośnikom potraw z dań mięsnych.

Konsumenci lubią też mięso na burgery z tego sklepu. Tradycyjny mielony kotlet wołowy w bułce z różnymi dodatkami to od paru sezonów topowe danie. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny wyprodukowane wywodzi się z proekologicznych upraw. Nie zawiera żadnych dodatków chemicznych i jest zdrowe, smaczne oraz delikatne. Klienci mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa oraz łopatki. O tym, że mięso jest najlepsze świadczy jego perfekcyjne ukrwienie.

Dodaj komentarz